Řada
FOODLUBE obsahuje špičková maziva pro 4 různé typy aplikací se společnými
vlastnostmi, kterými je nejvyšší kvalita ve všech oblastech a výrazné
prodloužení životnosti výrobku a servisních intervalů. Všechna maziva
jsou držiteli registrace NSF H1 a rovněž splňují normy DIN V-10517, FDA Group 21 CFR 178.3570, CFIA
a AQIS.
Bližší informace se zobrazí po klepnutí na název příslušného výrobku.
Výrobek | Popis |
---|---|
FOODLUBE® Universal 2 | Mazivo je určeno pro účinné mazání všech kuličkových, válečkových
a kluzných ložisek. Vynikající nosnost a ochrana proti korozi zaručují
prodloužení životnosti ložisek a servisních intervalů. Registrace NSF H1. Teplotní rozsah -50 až +160°C |
FOODLUBE® Universal 0 | Ložiskové mazivo NLGI 0 s vynikající čerpatelností. Registrace NSF H1. Teplotní rozsah -50 až +160°C |
FOODLUBE® Universal 000 | Ložiskové mazivo NLGI 000 pro automatické mazací systémy. Registrace NSF H1. Teplotní rozsah -30 až +160°C |
FOODLUBE® Extreme | Velmi houževnaté ložiskové mazivo vhodné pro všechny typy ložisek s
požadavkem na mimořádnou odolnost vůči vodě. Vynikající nosnost a
ochrana proti korozi zaručují prodloužení životnosti ložisek a servisních
intervalů. Registrace NSF H1. Teplotní rozsah -30 až +160°C |
FOODLUBE® Hi-Temp 2 |
Silikonové plastické mazivo obohacené o PTFE pro aplikace při vysokých teplotách.
Vhodné pro všechna pomalejší ložiska a kluzné povrchy pro činnost při
vysokých teplotách. Registrace NSF H1. Teplotní rozsah -20 až +200°C |
Sapphire Endure | Plastické mazivo s PFPE s mimořádnou životností, obohacené o PTFE. Stabilní při vysokých
teplotách, pro práci při vysoké zátěži, odolné vůči účinkům
chemikálií. Lze používat jako mazivo pro celou dobu životnosti ložiska.
Registrace NSF H1. Teplotní rozsah -25 až +280°C |
FOODLUBE® Spray Grease |
Mazivo ve spreji pro mazání ložisek, pouzder, kluzných ploch, čepů. Vynikající nosnost a ochrana proti korozi zaručují
prodloužení životnosti ložisek a servisních intervalů. Registrace NSF H1. Teplotní rozsah -50 až +160°C |
< BLOCH SERVIS @ Objednat |